• Forside

Heidfeld til Alonso: Kom bare!

BMW Sauber piloten, tyskeren Nick Heidfeld, er åben for at skulle køre på hold med McLarens forsvarende verdensmester Fernando Alonso, hvis han virkelig skulle ønske at forlade McLaren før tid.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/8 2007 klokken 09:08

Der er ikke mange, som er i tvivl om, at vi næppe vil finde Fernando Alonso i en McLaren racer efter denne sæson. Dette bliver nu også understreget af, at piloten Nick Heidfeld åbent byder Alonso velkommen, hvis han skulle tage en endelig beslutning om at skifte til BMW Sauber efter denne sæson.

Så nu har holdets førstekører Nick Heidfeld og holdchef Dr. Mario Theissen begge officielt udtalt, at de meget gerne ser Fernando Alonso som en del af holdet i 2008.

”Siden vi fusionerede med Sauber, er vi blevet bedre og bedre og således også et hold, som andre topkørere kunne have et ønske om at køre for,” kom det fra Theissen.

”For mig er det ikke et spørgsmål om vi kan blive verdensmestre, men mere et spørgsmål om, hvordan vi kommer til at tage det næste skridt,” tilføjede han.

Eftersom Nick Heidfeld allerede har skrevet under på en kontrakt for 2008, er der ikke megen tvivl om, at det er den hurtige polske pilot Robert Kubica, der sidder på det yderste sæde, hvorfor Nick Heidfeld ikke er sen til at byde Fernando Alonso velkommen til holdet, hvis han ønsker at skifte.

Heidfelds manager, Werner Heinz, kan da heller ikke se noget problem i, at de to kører på samme hold.

”Hvorfor ikke? Sådan som Nick Heidfeld kører for tiden, vil han helt klart kunne klare sig på et hold med Fernando Alonso. Det vil ikke bekymre mig!”

Spørgsmålet er så, om Nick Heidfeld ikke også er for god en holdkollega til Fernando Alonso, der åbenlyst har det bedst med at være markant hurtigere end sin nærmeste rival.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER