• Forside

Weber langer ud efter Alonso

Michael Schumachers manager, tyskeren Willi Weber langer nu ud efter Fernando Alonso og siger, at den spanske verdensmester har været utroligt dårlig til at håndtere den situation han befinder sig i nu.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/8 2007 klokken 14:08

Weber, der nu ikke længere har sin guldgruppe Michael Schumacher til at forsøde hans tilværelse, udtaler i et interview med den tyske avis Bild, at hans gamle Es, aldrig ville have taklet en sådan situation så dårligt.

”Han er hos McLaren som dobbelt og forsvarende verdensmester, hvis ikke han kan håndtere et pres fra en nybegynder bedre, er jeg bange for, at han har et virkeligt problem,” kom det fra Weber.

”Han burde have håndteret situationen i Ungarn, med ophøjet ro, og derefter skiftet et gear op, det havde Michael gjort,” tilføjede han.

Felipe Massa vinder, men Michael Schumacher smiler aligevel til pressekonferencen

”Det værste for Alonso, er ikke så meget at han opfører sig skidt, men at hans image bliver ødelagt, hvilket kan blive yderst skadeligt for hans fremtid i Formel 1.”

”Alonso bliver nød til at få holdet tilbage på hans side, hvis han skal gøre sig nogen forhåbning om at komme tilbage, ellers er det allerede slut for ham for i år, måske for altid,” sluttede Weber barskt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER