• Forside

Afvisende Alonso

Fernando Alonso har afvist at komme til et fredsforhandling imellem ham, Lewis Hamilton og Ron Dennis i kørernes sommerferie. Denne afvisning gør næppe forholdene på holdet bedre.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/8 2007 klokken 16:08

Det bliver værre og værre hos McLaren. Fernando Alonso er åbenbart så tilfreds med at holde ferie, at han ikke har noget ønske om at deltage i et møde hos McLaren, hvor spanieren skulle se Lewis Hamilton og Ron Dennis i øjnene, for at finde frem til en løsning på deres interne stridigheder.

Mansour Ojjeh skulle have inviteret Alonso til at komme en tur ombord på hans 220 fod store Yacht, Kogo, hvor Lewis Hamilton allerede holder ferie, men det ønsker verdensmesteren ikke.

Planen var ellers, at de skulle sejle den enorme Yacht til Spanien, for at møde Alonso. Men om det bliver til noget, vides endnu ikke.

Lewis Hamilton lader dog ikke til at bekymre sig alt for meget her i ferien, hvor han angiveligt har ladet sig forføre af Ojjehs datter Sara.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER