• Forside

Massa nyder fighten hos McLaren

Ferraris brasilianske Formel 1 pilot, Felipe Massa, nyder krigen hos McLaren, som han kun ser som en svækkelse af holdet. ”Kimi og jeg har et rigtigt godt samarbejde,” udtalte Massa til den spanske avis 'Marca'.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/8 2007 klokken 10:08

Der er ingen grund til at puste til ilden, eller er der?

Felipe Massa mener i hvert fald ikke, at der er nogen grund til, at han skal lade Fernando Alonso og Lewis Hamilton interne stridigheder ligge.

”Jeg kan ikke se, at deres (Alonso og Hamilton, red.) stridigheder bliver løst, tværtimod,” kom det fra Felipe Massa, der ikke har haft de heldigste løb på det sidste og derfor nu er hele 20 point efter den førende i mesterskabet.

Felipe Massa og Kimi Räkkönen har det godt sammen.

”Når jeg ser på hvad der foregår hos dem, kan jeg kun yderligere værdsætte min situation hos Ferrari,” fortsætter Massa. ”Kimi og jeg er ikke venner på privatfronten, men vi arbejder professionelt godt sammen og ved, at vi skal hjælpe hinanden for at hjælpe holdet.”

”Kort sagt, så er jeg utrolig heldig med at have en så god holdkollega hos Ferrari. Som jeg ser det, opstår der krig, når man ikke længere er i harmoni,” sluttede den unge brasilianer, med direkte henvisning til striden mellem Fernando Alonso og Lewis Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER