• Forside

Hamilton ser ingen ende på miseren

Det unge britiske McLaren håb kan ikke se, at striden mellem ham og Fernando Alonso vil blive løst foreløbigt, men holder samtidig fast i, at det ikke påvirker deres indsats under løbene og udviklingen på holdet, fordi de begge er professionelle.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/8 2007 klokken 10:08

Den største hurdle der ligger foran de to, er at de begge er så dårlige til at tabe. De vil begge vinde og meget tyder at det er for enhver pris.

Det er derfor at Lewis Hamilton på nuværende tidspunkt, har meget svært ved at se en ende på deres problemer.

Lewis Hamilton sensationelle debut gør det ikke mindre svært for Fernando Alonso at acceptere, at han har fået en hurtig holdkollega og, ifølge flere medier, har det fået Alonso til at føle sig uvelkommen, selvom alle er enige om, at han blev hyret ind som første pilot.

”Når man har to så konkurrencebetonede personer på et hold, sætter det uundværligt holdet under pres,” siger Hamilton. ”At vi så nok er de to værste af slagsen, gør det ikke lettere,” tilføjede han.

”Det er altid svært for at hold, at behandle begge piloter helt lige, hvorfor den ene til tider vil føle, at den anden bliver stillet bedre end den anden,” kom det forklarende fra Hamilton.

”De problemer vi så også har med Ferrari og FIA, gør det hele endnu sværere, men holdet gør alt for, at det ikke skal forstyrre vores job,” sluttede den førende kører i dette års verdensmesterskab.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER