• Forside

Alonso til Ferrari?

Først var det Lewis Hamilton der blev sat i forbindelse med et hurtigt skifte til Ferrari. Nu er det den anden McLaren pilot, Fernando Alonso, der siges at være i dialog med Ferraris holdchef Jean Todt. Men spørgsmålet er, om det er realistisk?

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/8 2007 klokken 09:08

Spekulationerne om McLarens dobbelte verdensmesters exit fra holdet før tid tager til, time for time. Det ene øjeblik, er det BMW der står for skud, det næste er et skifte til det eneste hold, som virkelig kan sætte McLaren under pres, italienske Ferrari.

Men at han skulle rykke til Ferrari er fuldstændigt udelukket, ifølge Joan Villadelprat, der arbejdede sammen med Alonso, da han kørte for Minardi. Den chance smuttede for 6 år siden.

”Alonso var kommet frem til en aftale med Ferrari omkring en 5-årig aftale, en aftale der var skrevet helt færdig og som de angiveligt også havde givet håndslag på,” kom det fra Villadelprat.

”Men en uge senere besluttede de sig for at indgå en aftale med Renault, uden at Todt blev underrettet.”

”Todt udtalte efterfølgende, at Alonso aldrig ville blive Ferrari pilot, som følge af denne svinestreg,” sluttede spanieren.

Men hvad en tidligere kollega udtaler og hvad der egentlig sker, har næppe det helt store med hinanden at gøre.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER