• Forside

Telefonica vil have Alonso til Renault

Det spanske telefonselskab Telefonica har været i kontakt med Flavio Briatore for at forsøge at åbne døren hos Renault, for et eventuelt Alonso comeback til holdet, som gav spanieren sine to verdensmesterskaber i Formel 1.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/8 2007 klokken 10:08

Telefonica var tidligere hovedsponsor for Renault, et sponsorat de tog med sig til McLaren, da Alonso skiftede til det engelske hold.
Men Telefonica har angiveligt intet mod, at komme tilbage til Renault som hoved- eller storsponsor, så længe blot Alonso følger med.

Ifølge de seneste rygter, skulle Fernando Alonso og Flavio Briatore have aftalt et møde sammen, når Formel 1 feltet kommer tilbage for sommerferie og tager jagten op på verdensmesterskabet igen i Tyrkiet.

Fernando Alonso og Flavio Briatore bliver måske igen et hold i 2008

Briatore vil næppe betale så meget for Alonso, som spanieren får hos McLaren, men hvis Telefonica også spytter lidt i kassen, kan det være, at verdensmesteren vil få lidt mere end han fik, sidst han arbejde for det franske hold.

Lønnen betyder dog næppe så meget for Alonso mere som det at køre for et hold, som bakker fuldstændigt op omkring ham.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER