• Forside

Holdes der sommerferie i Formel 1?

Knapt nok blev det Ungarske Grand Prix afsluttet og Formel 1 feltet sendt på sommerferie, før rygterne om holdskifte for flere af piloterne eksploderede. Med andre ord: Silly season er tilbage!

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/8 2007 klokken 14:08

Fernando Alonso skulle angiveligt forlade McLaren efter denne sæson, til fordel for et sæde hos BMW Sauber. Det har vi hørt fra så mange uafhængige kilder, at det nærmest er sandt, hvilket det selvfølgelig ikke er, før der er kommet en officiel udmelding om det fra BMW Sauber.

Da Nick Heidfeld allerede har skrevet under på en aftale med BMW Sauber, er det Robert Kubica, der sidder på det yderste sæde. Hvor skal han så hen?

Et godt bud kunne være, at den hurtige polske pilot finder sig et sæde hos Renault, som gerne vil tilbage i toppen. Giancarlo Fisichella er den erfarne på holdet, men Kovalainen har flere gange bevist, at han er hurtigere end italieneren, der ikke kan siges at have levet op til holdets forventninger i år.

Giancarlo Fisichella sidder på et yderligt sæde hos Renault.

Det ”ledige” sæde hos McLaren ligner Nico Rosberg en varm kandidat til, hvilket så efterlader Williams med et ledigt sæde. Et sæde Liuzzi meget gerne vil sikre sig, efter det er blevet officielt, at Bourdais har sikret sig det ene og at Sebestian Vettel har lavet en kontrakt med STR omkring det andet sæde i 2008.

Så skulle alle de interessante sæder være taget, hvilket efterlader Giancarlo Fisichella i kulden, med mindre han igen ønsker at køre for et af de små håbefulde hold, som f.eks. Spyker, der er opbygget på resterne af det hold der gav ham hans første sejr, Jordan.

Toyota kunne også være på tale til italieneren, som erstatning for Ralf Schumacher, der dog ikke ser så ringe ud efterhånden.

Der er jo også det nye Prodrive hold. Men om de overhovedet når at blive klar til start, er vist et ret åbent spørgsmål.

Alt dette er det Formel 1 piloterne bruger deres sommerferie på. Godt at de har managere til at klare den sure del af jobbet, så de kan få bare en smule ferie!

Så her er et lille bud på hvem der kører for hvem i 2008.
Hold Pilot 1 Pilot 2
Mclaren Hamilton Rosberg
Ferrari Räikkönen Massa
BMW Sauber Alonso Heidfeld
Renault Kubica Kovalainen
Williams Wurz Liuzzi
Honda Barrichello Button
Super Aguri Sato Yamamoto
Toyota Schumacher Trulli
Red Bull Coulthard Webber
STR Bourdais Vettel
Spyker Fisichella Sutil
Prodrive ?? ??

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER