• Forside

Karthikeyan er også hos Williams i 2008

Den indiske Formel 1 pilot, Narian Karthikeyan, melder nu ud her midt i højsæsonen for spekulative kørerskifter, bedre kendt som Silly Season, og siger, at han har kontrakt med Williams for 2008 også samt at han gerne ser sig selv i et GP sæde snart.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/8 2007 klokken 10:08

Der er vedvarende rygter fremme om, at Nico Rosberg er på vej væk fra Williams, selvom tyskeren har kontrakt med Williams endnu en sæson - rygter der har taget voldsom til, efter at rygterne om, at Fernando Alonso vil væk fra McLaren hurtigst muligt, er kommet frem.

I går kunne vi så læse, at Tonio Liuzzi skulle være på vej til Williams, som afløser for Rosberg, men han er ikke ene om at bejle til det sæde.

Karthikeyan, der i dag er officiel tredjepilot på holdet, mener selv, at han er oplagt kandidat til et eventuelt ledigt Grand Prix sæde i den kommende sæson. Skulle det ikke lykkes for den tidligere Jordan pilot, vil han skifte til A1 Grand Prix serien, for at blive en rigtig racer pilot igen.

Den indiske pilot er ikke ligefrem den hurtigste vi har set i Formel 1, men det faktum at han er den eneste fra Indien, giver ham nogle værdifulde sponsorer, som Frank Williams helt sikkert gerne vil have i stalden, for at få en tilstrækkelig økonomi tilbage i hans hold.

Derved skulle vi kunne se de resultater igen, som tidligere var så almindelige fra Williamsholdets side.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER