• Forside

Liuzzi på vej til Williams?

I modsætning til sin nu tidligere teamkammerat Scott Speed, mener Vitantonio Liuzzi stadig at der er muligheder i Formel 1. Det udtaler italienerens manager Peter Collins.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 13/8 2007 klokken 14:08

Står det til Vitantonio Liuzzi, så bliver han i Formel 1, men hvorvidt der er nogen teamchefer, som er af samme mening skal være usagt.

Liuzzis manager, den tidligere teammanager hos Lotus, Benetton og Williams fastholder, at selvom parret for nogle dage siden udtalte, at amerikansk motorsport var inde i fremtidsplanerne, så holdes der stadig et par døre åbent i Formel 1.

”De kontakter vi har etableret med andre teams er på et meget højere niveau, end tilfældet er med Toro Rosso,” udtaler Collins til den østrigske avis ’Saltzburger Nachrichten’.

"Ved du om der er plads hos Ferrari for tiden," spørger Liuzzi måske Kimi Räikönnen om. Billedet er fra kørerpræsentationen ved Ungarns Grand Prix, 2007.

Disse udtalelser kunne måske indikere, at der er kontakt med Liuzzis tidligere team Williams, hvor italieneren var testkører i 2002.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER