• Forside

Kimi bakker Felipe op

”Der er ingen tvivl om, at stridighederne hos McLaren kan hjælpe os med at få lukket hullet op til dem,” udtaler finske Kimi Räikkönen, der således tilslutter sig Felipe Massas udtalelser fra forleden.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/8 2007 klokken 16:08

Kimi Räikkönen er 20 point efter den førende i verdensmesterskabet, briten Lewis Hamilton i McLaren, men de 20 point kan hurtigt forsvinde, hvis de to McLaren piloter bliver ved med at arbejde mod hinanden frem for at samarbejde.

”Det kan være godt for os, at de andre ikke arbejder så godt sammen for tiden,” kom det fra den tavse finne.

”Den interne strid de har for tiden, gavner helt sikkert ikke deres udvikling, så det er godt for os,” tilføjede han.

Der er ingen der er i tvivl om, at et hold der ikke fungerer internt, heller ikke vil fungere udadtil, så det er et spørgsmål om, hvor lang tid der går, inden deres udvikling begynder at gå i stå eller sågar kører baglæns, hvilket så næppe vil få stemningen til at blive bedre på holdet. Og så har vi skruen uden ende!

”Vi har en hurtig bil, der er der ikke tvivl om, vi skal bare have den i mål hver gang og helst foran de andre,” lød det utroligt klogt fra Kimi Räikkönen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER