• Forside

Alonso som BMW tredjekører!

BMW Sauber har netop offentliggjort, at de har valgt at holde fast i deres nuværende kører line-up, hvilket så udelukker et skifte for Fernando Alonso fra McLaren til BMW Sauber, som der ellers har været en del rygter fremme om.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/8 2007 klokken 16:08


Vi skal næppe forvente at se Fernando Alonso som tredjepilot hos BMW Sauber, så desperat er han næppe for at komme væk fra McLaren!

”Både Nick Heidfeld og Robert Kubica har leveret en utrolig god og stabil indsats i år,” udtalte BMW Saubers holdchef, Dr. Mario Theissen. ”Vi kan helt klart sige, at de har haft en afgørende rolle for vores manifestering som feltets tredjebedste hold.”

Det er Nick Heidfeld der har været manden, der har sikret sig de fleste af holdets point og de vigtige placeringer, hvoraf de to har været på podiet. Det betyder så også, at han er den bedste i feltet, foruden de to McLaren piloter og de to Ferrari piloter, med en flot 5. plads og 42 point.

Robert Kubica ligger på en 6. plads, til trods for at han missede to løb, efter hans voldsomme ulykke. Dog er der langt op til Heidfelds pointantal, da polakken kun har fået 28 point ind på kontoen.
Dog er det kun Nick Heidfeld der har en underskrevet kontrakt med BMW Sauber, men ud fra Theissens antydninger, er der ikke meget der tyder på, at det er hos BMW Sauber at Fernando Alonso skal finde en ny arbejdsgiver.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.