• Forside

Schumacher har intet sæde i 2008

Toyota piloten Ralf Schumacher, der var i en strid modvind den første halvdel af sæsonen, har stadig ikke en aftale på plads for den kommende sæson. Er det slut for det kendte navn i Formel 1?

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/8 2007 klokken 13:08

Ralf Schumacher håber stadig på, at forlænge sin aftale med Toyota, men de mange problemer han havde i starten af sæsonen, vil ikke gøre det super let.

Ifølge Ralf Schumacher selv, havde han en mundtlig aftale på plads for 2008 sæsonen med STR, men Gerhard Berger har nu valgt at skrive under på en aftale med Sebastien Bourdais og Sebastian Vettel, hvilket Schumacher siger, er et brud på aftalen.

Der har efterfølgende været spekulationer fremme om, at Williams og Ralf skulle finde sammen igen, men det er der trods alt ikke meget der tyder på. De to parter virker heller ikke interesseret i det selv.

Så hvis Ralf Schumacher skal have et år mere i Formel 1, så er det jo nok hos Toyota igen, hvilket uden tvivl vil medføre en massiv lønnedgang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.