• Forside

Alonso vil vinde løb nr. 100

McLaren piloten Fernando Alonso kører i weekenden sit Formel 1 løb nummer 100. Et løb den spanske verdensmester meget gerne vil vinde, især efter det noget særpræget løb i Ungarn.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/8 2007 klokken 10:08


Den 26 år gamle spanske verdensmester Fernando Alonso, vil i sit løb nummer 100 gøre alt for at lukke noget af hullet op til den førende i verdensmesterskabet, McLaren kollegaen Lewis Hamilton.

Interne stridigheder og en verserende spionage sag, er ikke ligefrem optimale omstændigheder for en Formel 1 pilot, men Alonso afviser på det kraftigste, at det vil påvirke ham og pointere, at han er professionel og kun fokusere på løbet, ikke det der foregår omkring ham.

Fernando Alonso melder også ud, at han har nydt sin ferie, men at det er mindst lige så rart at komme tilbage til banen.
”Det er altid godt at få en pause og få genopladet batterierne, men det er også godt at komme tilbage til Formel 1 banerne,” kom det fra spanieren.

”Jeg har en god portion point på min verdensmesterskabskonto, men jeg har til sinde at tilføje endnu flere i Tyrkiet,” tilføjede han optimistisk.

Med den udmelding, bliver Alonso så en del af en flok ønskevindere, der indeholder Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen og Felipe Massa. At det nok bliver en af disse fire der ender øverst, er der ikke så megen tvivl om, men hvem?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER