• Forside

Fisichella går efter super kvalifikation

Renaults førstepilot, italieneren Giancarlo Fisichella ved godt at de ikke har den bil der skal til for at vinde et løb, så nu vil han satse alt på at kvalificere sig helt i front, når Formel 1 feltet igen er p banen i næste weekend.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/8 2007 klokken 10:08


”Jeg havde et rigtigt skidt løb i Ungarn, hvilket kan tilskrives en elendig startplacering, det vil jeg undgå i Tyrkiet,” kom det fra Giancarlo Fisichella.

”Hele min løbsstrategi for det ungarske Grand Prix, var beregnet ud fra en top 10 kvalifikation, så det var ikke godt, at jeg røg længere ned,” tilføjede han. ”Men det er heldigvis fortid nu.”

Fokus for Renault piloten er nu, at sikre sig en bil, der vil kunne klare sig godt, helst rigtigt godt, i kvalifikationen, så han undgår den tunge trafik midt i feltet, der er så stor risiko forbundet med.

”Selvom Istanbul banen er ny, så er det en bane vi altid har klaret os godt på. Så vi håber at det vil kunne gentage sig,” sluttede Giancarlo Fisichella.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.