• Forside

Hamilton: ”Vi er ikke i krig!”

McLarens nybegynder i Formel 1, briten Lewis Hamilton, melder nu klart ud, at han ikke er i krig med Fernando Alonso, men at de begge er konkurrencemennesker til det yderste. Han afviser også, at de ikke taler sammen mere.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/8 2007 klokken 11:08


”Selvfølgelig er vi ikke i krig med hinanden,” udtalte Lewis Hamilton. ”Vi er begge stærke konkurrencemennesker, men vi vil ikke skade hinanden for at vinde.”

Også rygterne om, at de to slet ikke taler til hinanden mere, afviser briten, der udtaler at de har da talt sammen en fire fem gange siden det ungarske Grand Prix.

”Jeg er nybegynder i Formel 1 og jeg mener selv, at jeg har gjort mit bedste for at leve op til kravene som Formel 1 pilot, både på banen og udenfor banen,” kom det lidt undskyldende fra Lewis Hamilton.

”Jeg lavede en fejl i Ungarn, hvilket jeg beklager, men ingen er perfekte,” sluttede Lewis Hamilton, som håber at han vil øge afstanden til de nærmeste konkurrenter med en sejr i Tyrkiet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER