• Forside

Hamilton afviser Alonsos indflydelse

McLaren piloten Lewis Hamilton afviser, at McLarens succes i år, kan tilskrives Fernando Alonsos store forståelse for at udvikle bilen. ”Man kan ikke gøre det hele alene!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/8 2007 klokken 09:08

Lewis Hamilton mener Fernando Alonso er lidt langt ude, når han påstår at han er manden bag McLarens succes i år, mere end nogen anden og at han er skuffet over ikke at få æren for det.

”En mand kan ikke få hele æren for at udvikle en bil,” kom det fra Hamilton. ”Hvis han har fundet 6 tiendedele sekund, hvad har alle de andre så fundet?”

Lewis Hamilton indrømmer, at holdet ikke kan udvikle en hurtig bil, uden at der kommer nogle relevante informationer fra holdets piloter. Gode informationer kommer kun fra gode piloter. Dermed anerkender Lewis Hamilton også, at Fernando Alonso er en af de gode piloter i feltet.

”Det er dog ikke kun informationerne fra piloterne der udvikler bilen. Nogle gange er det også nye tiltag de har fundet frem til, som de så beder os om at teste,” kom det fra Lewis Hamilton.

Hamilton siger således, at udviklingen af McLarens super racer, i lige så høj grad er hans bedrift, som det er Alonsos.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER