• Forside

Rosberg bliver hos Williams

Der er mange der har spekuleret i, at Nico Rosberg efter denne sæson vil være at finde hos Mclaren, som afløser for Fernando Alonso, men det afviser den unge tysker direkte, efter at han har haft mulighed for at se de første detaljer om næste års Williams racer.

Nico Rosberg, Williams, nyder det gode vejr i Tyrkiet 2007 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/8 2007 klokken 13:08

Det er dog ikke kun McLaren der har været på tale som et bud på Rosbergs fremtid, også Toyota har været fremme som et bud, hvor det var Ralf Schumachers plads der skulle vakle.

Men Rosberg er ung og har en stor fremtid foran sig. Penge er ikke nok og den unge Rosberg, er ikke indstillet på at skifte til et hold der ligger lavere rangeret end hans nuværende, uanset hvor mange penge de vifter med.

”Jeg er fuldt motiveret og engageret til at fortsætte med at arbejde for Frank Williams, der har givet mig en meget stor mulighed her i Formel 1,” kom det fra Nico. ”Det er meget flatterende at høre den positive snak omkring min person, men jeg bliver altså hos Williams.”

”Det er fuldstændigt udelukket at jeg vil køre for Toyota i næste sæson, jeg har en fast kontrakt med Williams, som jeg ikke vil smutte fra,” tilføjede han.

Efter at have set nærmere på det nye design, er Rosberg også sikker på, at Williams vil være i stand til at kæmpe med BMW Sauber i kampen om tredjepladsen i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER