• Forside

Alonso til Toyota?

Der er ingen der længere er i tvivl om, at Fernando Alonso ikke trives hos McLaren, hvilket har fået rygtemaskinen til at køre på højtryk med forslag til hvilket hold verdensmesteren så vil køre for i 2008. Nu er Toyota også kommet på banen som et interesserede hold.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/8 2007 klokken 14:08

Hvis ikke Ralf Schumacher får forlænget sin aftale med Toyota til næste år, har en af holdets chefer udtalt, at de ikke rigtigt har noget godt alternativ.

Men for det hold der menes at have det største budget, vil en Fernando Alonso ikke være uopnåelig. Det bekræftes da også af Toyotas præsident John Howett, at Fernando Alonso helt sikkert står på deres ønskeliste.
Dog understreger Howett, at der helt sikkert er flere andre hold, der meget gerne så Alonso på deres hold.

BMW så længe ud til at være en kandidat til at løbe med den spanske pilots service, men de valgte at spare den store løn og satse på det sikre og stabile, med de to nuværende piloter, der begge har klaret sig rigtigt godt i år.

Renault har også meldt sig klar til at tage den fortabte søn tilbage, men spørgsmålet er om Renault og Flavio Briatore vil spytte nok i kassen og om Alonso overhovedet ønsker at komme tilbage til det hold, der gav ham hans to første verdensmesterskaber, men som har haft voldsomme problemer i år.

Så hvis man kikker på det samlede regnestykke, og forvisser sig om, at han ikke bliver hos McLaren og at Ferrari ikke ønsker ham, så er Toyota vel ikke så dårligt et bud. Måske er det Alonso der kan komme med det der skal til, for at få lidt fart i den japanske racer?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER