• Forside

Spykers B model klar til start

Så lykkedes det endeligt for det økonomisk trængte Spyker hold, at få deres B model gennem FIAs nåleøje. Således er vejen banet for at vi vil få Spyker F8-VVII at se til næste Grand Prix på Monza.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/8 2007 klokken 11:08

Spyker F8-VII er på asfalt i Monza Park, hvor der for tiden testes intensivt op til Italiens Grand Prix, der også bliver afviklet på den legendariske bane.

Planen var ellers, at den skulle have debuteret i Tyrkiet, men da den ikke bestod FIAs Crash Test, blev det ikke til noget.
Den store forsinkelse som bilen har været igennem, har også kostet chef designer John McQuilliam jobbet, eller som det mere diplomatisk heder, er han midlertidigt blevet suspenderet.

De første test med den nye racer, har vist en lovende fremgang, i hvert fald hvis du spørger Sutil, der var den første til at prøve den.

”Med en ny bil, er der altid ting der skal rettes til, men den virkede meget lovende og jeg ser frem til at kører i den til Italiens Grand Prix,” kom det fra Sutil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER