• Forside

Briatore indfrier QPRs gæld

Flavio Briatore og Berni Ecclestone købte for nyligt magten i det engelske fodboldhold Queens Park Rangers, men som om det ikke var nok, vil de to superrige Formel 1 chefer også indfri klubbens gæld.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2007 klokken 09:09

Omkring 180 millioner kroner, er hvad Flavio Briatore og Bernie Ecclestone planligger at bruge, på at indfri den gæld QPR har fået opbygget, efter de to Herre har overtaget magten i det hæderkronede engelske fodbold hold.

Via Sarita Capital, der ejes af Flavio Briatore, har de to tilsammen opnået en andel på 62,3 % af QPRs aktiebeholdning, så de to nu sidder totalt på magten i klubben.

Klubben byder de to magtfulde Formel 1 chefer velkommen. ”Deres investering i klubben, kan virkelig hjælpe os med at komme højere op i tabellen, men vi ved også at det vil tage tid, før vi vil se resultatet på banen,” kom det fra QPRs manager John Gregory.

”Transfer vinduet er lukket, så selvom vi nu har fået en god kapital indsprøjtning, kan vi ikke gøre så meget med den,” tilføjede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.