• Forside

Fisi vil vise vejen på Monza

Renault piloten Giancarlo Fisichella, vil gøre alt for at vise en god figur, når han i den kommende weekend kører sit hjemme Grand Prix. ”Monza har altid været speciel for mig og jeg vil altid gerne gøre mit ypperste her.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2007 klokken 09:09

Problemerne i Tyrkiet skal glemmes. Nu er det Italien det gælder og den romanske Renault pilots hjemme Grand Prix på Monza.

”Jeg tabte utroligt meget på førstesvingsuheldet i Tyrkiet, hvilket var ret surt, da jeg virkelig følte at jeg havde en rigtig god bil,” kom det ærgerligt fra Fisichella. ”Jeg er sikker på, at jeg ville have fået point med hjem, hvis ikke det var sket.”

”At jeg sluttede på en 9. plads, beviser kun, at vi var bedre end vi længe har været. Det giver så mig håb for at jeg kan klare mig godt på Monza,” kom det yderligere fra Italieneren.

”Der er stadig 5 løb tilbage i år. Hvert løb er vigtigt for holdet og for mig. V skal vise, at vi er ved at finde formen igen og få opbygget et godt momentum forud for 2008 sæsonen,” sluttede Giancarlo Fisichella, der endnu ikke har forlænget med Renault, men som siger at de er tæt på at opnå enighed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.