• Forside

McLaren slipper med bøde

For kort tid siden kom det frem, at McLaren angiveligt kørte med en ulovlig gearkasse under træningen og kvalifikationen i Tyrkiet. Forseelsen der kunne have diskvalificeret dem, er nu blevet takseret til en bøde på 50.000$

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/9 2007 klokken 20:09

Det er ikke let at være McLaren for tiden. Men til trods for, at de hårdnakket hævder at have holdt sig til reglerne omkring anvendelsen af deres nye letvægts gearkasse, så var FIAs stewarder af en anden mening.

Gearkassen, der for 14 dage siden, blev anvendt i Tyrkiet, uden at have bestået den obligatoriske crash test, har under sidste uges tests på Monza, vist sig særdeles værdifuld, så det er gode nyheder for McLaren, at den nu er godkendt og at de slipper med en økonomisk straf for at have anvendt den før den var godkendt.

For Ferrari er det dog knapt så god en nyhed, for McLaren brugte ikke den omdiskuterede gearkasse under løbet, som Ferrari hurtigt satte sig på. Om det så vil få magten over til McLaren igen i den kommende weekend, kan vi jo kun gætte om!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER