• Forside

Debut for Super Aguri i Barcelona

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/2 2006 klokken 13:02

Det nye japanske Super Aguri F1 racing team debuterede til morgen på banen i Barcelona, hvor teamet kørte sine første omgange for den inviterede presse.

Den første test var med Takuma Sato bag rattet, og den modificerede Arrows A23 gennemførte sine første installationsomgange med kræfter leveret af Honda. Debut er måske så meget sagt, for bilen debuterede egentlig allerede i sidste uge i Kemble lufthavnen i England.

Super Aguri F1, som kalder deres første model for SA05, fik en sidste øjebliks-tilmelding til 2006-sæsonen, men det blev desværre ikke en lang dag for det nye team, idet Sato allerede på sin 3. omgang fik problemer og standsede ude på banen.


Takuma Sato ruller ud på banen i Barcelona i den modificerede Arrows med Honda motor.

Tilskuerne blev dermed vidne til dagens første røde flag, hvorefter bilen blev trukket tilbage til garagen, hvor temaet måtte finde fejlfindingsudstyret frem.

Satos bedste omgangstid var hele 13 sekunder langsommere end WilliamsF1’s Mark Webber. Super Aguri skal teste de næste tre dage og senere kommer teamets anden kører Yuji Ide på banen.

Foruden WilliamsF1 tester i dag ligeledes Renault, McLaren, Toyota, MF1 og Red Bull.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER