• Forside

Aggressiv Lewis Hamilton

McLaren piloten Lewis Hamilton, den førende i kampen om årets mesterskab, vil vise vejen i Japan, hvor han ikke vil være den flinke nybegynder mere. Aggressiv kørsel skal sikre, at han slutter foran Fernando Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2007 klokken 10:09

Lewis Hamiltons forspring ned til de nærmeste rivaler, især Fernando Alonso, er skrumpet gevaldigt over de seneste løb, hvilket betyder at han meget vel kan miste førstepladsen efter den kommende weekends løb i Japan.

Men Lewis Hamilton vil ikke længere bare finde sig i, at blive kørt til siden af Fernando Alonso, der har bevist at hans mere erfarne kørestil, kan sætte Lewis Hamilton tilbage.

Ifølge Ron Dennis kan Lewis Hamiltons formnedgang måske til dels tilskrives hele spionsagen, men den er der nu en endelig afklaring på, så nu kan den unge brite igen fokusere 100% på det job, han er ude for at lave.

Lewis Hamilton selv udtaler også, at det er nu mesterskabet skal vindes. Han vil ikke lade nogen komme let forbi ham og at han nu vil vise, at han er den værdige verdensmester.

”Fuji banen er der ingen der kender, så jeg er helt på højde med de øvrige i feltet. Det bør give mig overhånden,” lød det selvsikkert fra Lewis Hamilton, der dermed mener at han er den bedste pilot i feltet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.