• Forside

Stepney-bog trukket tilbage

Den fyrede Ferrari-ansatte, Nigel Stepney, der fik startet hele spiondramaet, skulle efter planen få udgivet en kontroversiel bog om hele affæren. Men nu har udgiveren vendt på en tallerken og trukket bogen tilbage.

Af: (@bmf1.dk) d. 2/10 2007 klokken 17:10

Red Mist Books, forlaget der skulle have udgivet den meget omtalte og efter sigende kontroversielle bog af Nigel Stepney, har besluttet at trække den tilbage, kun få dage efter den var blevet annonceret.

På forlagets webside kan man blandt andet læse, at forlaget har trukket bogen tilbage, men der er ikke nogen forklaring på hvorfor.

På autosport.com kan man læse, at udgiveren, i dette tilfælde en Lorie Coffey, ikke ville forklare hvorfor man havde valgt at gøre sådan, men hun kom dog med følgende udtalelse:

F2007. Nürburgring, Tyskland 2007

"Det eneste I skal vide er, at Red Mist Books, ikke vil udgive den. Jeg har forstået fra Mr. Stepney, at han vil udgive den på en anden måde."

Stepneys bog skulle ikke kun omhandle spionsagen, men derimod fortælle om hele hans karriere indenfor Formel 1. Spionsagen er kun en lille del af hans karriere. En lille, sort del af han karriere, vil nogen nok sige.

Der har været spekulationer ude, om Ferrari har været involveret i tilbagetrækkelsen af bogen, men en talsmand fra teamet afviser dette.

Vi kan til gengæld oplyse, at skulle man ønske at købe bøger om racerbiler fra netop Red Mist Books, kan man købe bogen "The Adventures Of Sparky The Race Car." Det er en børnebog og udkommer til november og er til salg for £14.99.

Racerbilen Sparky