• Forside

Vettel slipper også for straf

De sidste par dage har handlet meget om Lewis Hamilton og hans kørsel bag sikkerhedsbilen. Forsvarligt eller ej. Straf eller ej. Den eneste der blev straffet efter sidste uge var Sebastian Vettel.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 5/10 2007 klokken 21:10

Måke har du set det omtalte YouTube klip af Lewis Hamiltons kørsel bag sikkerhedsbilen. Der hvor Sebastian Vettel kører op bag i Mark Webber. Det virkede nu ikke som om det var nødvendigt, hvis man bare kiggede på de billleder, som TV2 viste og som resten af verden sandsynligvis også har modtaget.

Men i dag er det så kommet frem, at Lewis Hamilton slipper for straf på trods af hans mærkværdige kørsel bag sikkerhedsbilen. Hvad der også kom frem her til aften lokal kinesisk tid var, at Sebastian Vettels 10 placeringersstraf er blevet ændret til en reprimande.

Dermed slipper Sebastian Vettel for den ti placeringersstraf, som han var blevet idømt, hvilket var Scuderia Toro Rossos formål med at appelere den straf. Det var for øvrigt Franz Tost fra Toro Rosso, der tippede FIA omkring det famøse YouTube klip.

Vi må for Sebastian Vettels skyld håbe, at han placerer sig mindst i Q2 for ellers ville virkningen af straffen have været minimal.

RELATEREDE NYHEDER