• Forside

Alonso: Min eneste chance er regn

Den dobbelte regerende verdensmester, Fernando Alonso, har indset, at det bliver mere end almindeligt svært, at sikre sig karrierens tredje titel i træk. Kun regn kan hjælpe spanieren.

Af: (@bmf1.dk) d. 6/10 2007 klokken 12:10

En rasende Fernando Alonso kunne ses forlade pit-garagen efter sin skuffende kvalifikation til det kinesiske Grand Prix, lørdag. Spanieren starter som nummer fire, med de to Ferrari-kørere Massa og Räikkönen, mellem ham og Hamilton.

Idet Alonso forlod bilen, lod han adskillige antydninger falde til de omkringstående reportere. Blandt andet, at han var blevet udelukket fra beslutninger vedrørende pit-strategien til løbet i morgen. Det var dette der gjorde ham så rasende.

Alonso udtalte, at han ikke vidste om der var kommet mere benzin på hans bil, end på Hamiltons. "Jeg ved ikke hvornår vi stopper, heller ikke Ferrari´erne. Mesterskabet er blevet besluttet udenfor banen," siger en frustreret og skuffet Alonso til det italienske SkyTV.

Alonso har mere eller mindre opgivet at kæmpe om dette års mesterskab

Dermed har Alonso endnu en gang båret ved til bålet ved at antyde, at McLaren-Mercedes teamet foretrækker Lewis Hamilton frem for den dobbelte verdensmester.

"Fjerde start-positon er det værste for mig. Jeg er en smule pessimistik, men krydser fingre for noget regn. Måske vil jeg så have en chance," siger Alonso.

Ron Dennis er heller ikke meget for Fernando Alonso for tiden. I fredags insinuerede Alonso, at teamet var gået væk fra deres standard-regler med lige vilkår for begge kørere, og mente at Hamilton blev for-fordelt. Noget der gjorde Ron Dennis mere end almindelig vred.

Dennis, der vil koncentrere sig om søndagens løb, siger, at "det vil være vigtigt at befinde sig forrest på gridden, hvis den forventede regn dukker op." Dette kan være Alonso´s eneste chance for at slå Hamilton. De to har 12 point mellem sig, og med to løb tilbage, er der alt at køre for.

"Jeg tænker ikke på dette mesterskab mere," siger Fernando Alonso. "Jeg er en smule pessimistisk efter dagens resultat og efter hvad der er sket gennem hele weekenden."

Lewis Hamilton er derimod ikke vild med udsigten til regn. "Jeg håber ikke det vil regne. Jeg håber på et tørt løb, siger rookie´en.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg

RELATEREDE NYHEDER