• Forside

Wurz har sagt op

Williams F1 piloten Alexander Wurz har valgt at sige op med øjeblikkelig virkning. Det betyder at østrigeren end ikke stiller til start, når årets sidste løb bliver afviklet om to uger i Brasilien. Hans afløser ventes at blive offentliggjort i dag.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/10 2007 klokken 10:10

Williams-piloten Alex Wurz stopper med øjeblikkelig virkning som fast Formel 1 kører, men udtaler samtidig, at han altid har sagt, at hvis han var i tvivl, om det han gjorde var det rette, så ville han stoppe.

Det punkt er han nået nu.

”I et så hårdt miljø som Formel 1 er det vigtigt at vide, hvornår man skal sige stop,” udtalte Alex Wurz i den pressemeddelelse som Williams holdet har sendt ud.

”Jeg vil meget gerne takke holdet for at accepterede min beslutning og den tid jeg har fået på holdet,” tilføjede han.

”Jeg vil ikke udelukke, at jeg vil køre race engang igen i fremtiden, men lige nu har jeg lagt handskerne på hylden, men måske vil I se mig igen i Le Mans,” lovede østrigeren.

Frank Williams slutter af med at rose Wurz for at være en af de bedste testpiloter han nogensinde har haft og tilføjede, at han også mente at han var en meget komplet Grand Prix pilot.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.