• Forside

Fortrækker Dennis Kimi?

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/2 2006 klokken 12:02

Rygterne om et konkret tilbud til Kimi Raïkkönen sætter spekulationerne i gang om, at Ron Dennis allerede har besluttet sig for at skille sig af med Juan Pablo Montoya.

Montoya blev ellers hentet til holdet sidste år, som manden der skulle løfte holdet og ham der, sammen med Raïkkönen, skulle være med til at vinde mesterskabet.

Men sidste år var Montoya uheldig under en ”tenniskamp” tidligt på sæsonen, hvilket satte ham ud af spil i tre løb, tre løb som blev meget afgørende for konstruktørernes mesterskab, til trods for reservepiloternes heroiske indsats.


Montoya tester i Valencia d. 15/2.

Dette kan være en af årsagerne til Ron Dennis' utilfredshed med colombianeren, der ellers viste lovende takter og at han, når tingene fungerede for ham, skulle være hurtigere end Raïkkönen.

Der er faktisk mange der mener, at Juan Pablo Montoya vil være den hurtigste af de to McLaren piloter i år, nu hvor han kender holdet bedre. Men de manglende kontrakter samt en ikke just god sæsonoptakt for teamet kan betyde, at holdet endnu engang må lade førstepladsen smutte.

Juan Pablo Montoya har dog meldt ud, at han gerne vil forlænge sin kontrakt med McLaren, men i samme åndedrag siger han, at han også gerne modtager tilbud fra andre hold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.