• Forside

Alonso afviser Renault-rygter som vrøvl

Den seneste tids vedholdende rygter om Fernando Alonsos flugt til Renault afvises nu kategorisk af hovedpersonen selv som det rene vrøvl.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 19/10 2007 klokken 14:10

I et interview med spansk radio afviser den dobbelte verdensmester Fernando Alonso nu, at han skulle være på vej tilbage til Renault fra næste sæson.

”Nej, det er noget vrøvl,” udtaler Alonso til radioen under et interview i São Paolo i Brasilien inden weekendens Grand Prix på Interlagos-banen.

”Jeg har hørt rygterne, og der er overhovedet intet i dem,” slutter han.

Spanieren afviser altså, trods det at hans manager, Luis Garcia Abad, blev set i et møde med Renault-chefen Flavio Briatore i Interlagos paddocken i tirsdags.

Mercedes-stjernen vil sandsynligvis stadig sidde på Fernando Alonsos hjelm i 2008.

Det har dog ikke kun været et skifte til Renault som rygterne har svirret omkring. Toyota skulle angiveligt have tilbudt Alonso i omegnen af 75 millioner dollars pr. sæson, hvis han ville skifte til det japanske team.

Vi har tidligere på ugen refereret rygter, som gik på, at Mercedes-Benz på et koncernbestyrelsesmøde har forlangt, at Alonso bliver smidt af holdet, men det er siden blevet afvist af den tyske fabriks ledelse.

Så med Ferrari ude af billedet tyder alt nu på, at spanieren kommer til at hygge sig endnu et år hos onkel Dennis. Men det behøver ikke nødvendigvis at blive kedeligt, har vi jo set.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER