• Forside

Klien gider ikke Honda mere

Honda´s østrigske testkører, Christian Klien, siger nu, at han ikke længere ser nogen fremtid hos det Køln-baserede team. Derfor er han begyndt at se sig om efter et andet team

Af: (@bmf1.dk) d. 25/10 2007 klokken 21:10

"Et år som testkører er rigeligt. jeg vil køre race igen." Sådan siger den 24-årige østriger Christian Klien, der er ved at være godt træt af Honda-teamet.

Klien har kørt for Jaguar-teamet og da teamet skiftede navn til Red Bull, delte han sit sæde med Vitantonio Liuzzi. Året efter, i 2006, var han andenkører for David Coulthard, indtil han i 2007 blev Honda´s testkører.

Ifølge ham selv, accepterede han kun tilbuddet fra Honda, så han kunne blive i Formel 1, og har aldrig betragtet rollen som testkører som permanent.

Christian Klien mangler et løbssæde til 2008. Nogen interesserede?

"Løbs-sæderne er optaget hos Honda, så at skulle tilbringe endnu et år med at teste, giver mig intet," siger Klien til nyhedsbureauet APA.

Adspurgt til hvad han ellers kan se af muligheder, siger han: "Først må vi se hvad Fernando Alonso foretager sig. Det ser slet ikke så skidt ud, men vi er stadig to til tre uger fra målet."

Der er stadig ledige pladser på gridden, men der skal løbes stærkt, hvis Christian Klien skal tilbage sammen med de store drenge i klassen.