• Forside

Hvem afløser Timo Glock hos BMW?

Tidligere på sæsonen havde BMW to testkørere i Timo Glock og Sebastian Vettel. Vettel mistede de midt på sæsonen til Toro Rosso, og nu er Timo Glock også snart væk. Timo forventes indenfor meget kort tid at blive præsenteret som Toyota eller Williams pilot.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/10 2007 klokken 17:10

Dermed skal BMW have fundet en test- og reservekører til 2008, og listen er i gang med at blive skrevet. Foreløbig er der en liste med flere navne på, men et af disse navne skiller sig alligevel lidt ud.

Navnet er Nicolas Hülkenberg eller Nico Hülkenberg, som han kaldes i daglig tale. Nico Hülkenberg har i år vundet tre løb i F3 Euro Series, samt Marlboro Masters løbet på Zolder banen.

Sidste sæson var han gudekøreren, der sikrede Tyskland A1 titlen, og så hedder manageren Willi Weber med hvad det bærer med af fordele og ulemper. Så er Hulken også tysk ligesom de tidligere BMW testkørere Sebastian Vettel og Timo Glock.

Nico Hulkenberg i A1 GP sidste år

Der står dog flere navne på listen over potentielle kandidater. Her iblandt landsmanden Christian Vietoris, som i år er primærkører på Tysklands A1 GP hold, Adam Carroll, der havde et imponerende comeback til GP2 midt på sæsonen samt den estiske kører Marko Asmer, der vandt årets britiske F3 mesterskab.

Listen er ikke nødvendigvis færdig, men det er de fire mest sandsynlige kandidater jf. rygter og kilder på internettet samt tyske Auto Motor und Sport.

Også Christian Vietoris håber på et BMW testsæde

Nu er der ikke andet at gøre end at vente på, at BMW offentliggør deres nye testkører, hvilket der nok er både uger og måneder til.