• Forside

Hamilton får gade opkaldt efter sig

Han var så tæt på at gøre det umulige. At vinde mesterskabet i sin første sæson, men missede med bare et enkelt point. Som et plaster på såret, får Lewis Hamilton nu en gade opkaldt efter sig

Af: (@bmf1.dk) d. 28/10 2007 klokken 19:10

Stevenage, Lewis Hamiltons hjemby, har besluttet, at opkalde en gade i byen efter den unge racerkører, der hele sæsonen 2007, har slået rekorder og generelt imponeret motorsporten.

Lewis Hamilton var lige ved og næsten, da han indtil det sidste løb i Brasilien, førte verdensmesterskabet med fire point ned til Fernando Alonso og syv point ned til Kimi Räikkönen. Men finnen tog fusen på alt og alle og sikrede sig sejren og dermed titlen.

Lewis Hamilton får en gade opkaldt efter sig i sin hjemby, Stevenage

Alligevel mener byrådet i Stevenage, at Lewis Hamilton´s bedrifter er så imponerende, at de nu er ved at finde en passende gade til den kun 22-årige kører, så de kan hædre ham med hvad der nu hører sig til.

Sharon Taylor, formanden for byrådet, udtalte til BBC, at "Lewis Hamilton´s succes, har givet alle i Stevenage et boost."

"Alle her i byen er enormt stolte over, at han kommer fra Stevenage. I særdeleshed, ser vores unge ham som en rollemodel, og hans præstationer har bestemt øget deres ambitionsniveau," siger Taylor og slutter: "Han har virkelig hjulpet med at få byen på landkortet."