• Forside

Kovalainen til McLaren?

Er der et bytte på vej i Formel 1? Heikki Kovalainen er en mand af få ord, i stil med den nye verdensmester, men i hans blog på BBCs hjemmeside, indrømmer han, at han har flere attraktive tilbud på hånden, hvis Fernando Alonso skulle komme tilbage til Renault.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/11 2007 klokken 21:11


Meget tyder på, at den anden finne i Formel 1, Renault piloten Heikki Kovalainen ikke vil være at finde hos Renault i 2008, der har åbnet op for at forene det tidligere tophold med Fernando Alonso og Giancarlo Fisichella.

Men Kovalainens fremtid afhænger ikke af Alonsos beslutning, i hvert fald hvis du spørger ham. ”Jeg taler med flere interessante hold,” kom det lige ud fra ham. Grunden til han ønsker at skifte hold, er ikke den ringe Renault vi har set i år, men Briatores beslutning om, at det er helt OK at have en første og en anden pilot på holdet, fra starten af sæsonen.

Men uanset om Fernando Alonso forlader McLaren, er der flere der mener, at vi godt kan regne med at Kovalainen vil være i den ene af de to McLaren Grand Prix biler i 2008, hvilket kan sætte Alonso helt ud af Formel 1 i en hel sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.