• Forside

12. plads i spil igen?

Det er ikke den store hemmelighed, at Prodrive ikke ligefrem virker som et hold der er på vej ind i Formel 1, selvom de har fået tildelt pladsen som det 12 hold. Jordan mener de har forpasset deres chance!

Eddie Jordan. . Copyright Jordan Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/11 2007 klokken 10:11


Eddie Jordan, der var manden bag det hedengangne Jordan F1 hold, der på konkursens rand blev solgt til Midland, var en af dem der bød ind på pladsen som det 12. hold i Formel 1.
Men FIA valgte Prodrive, til manges undren.

Prodrive har længe forsøgt at få lov til at stille til start med en McLaren kopi, men usikkerhed om lovligheden af dette, har indtil videre fået sat en stopper for dette projekt, hvilket har efterladt Prodrive og David Richards med et støre problem.

Da Toyota fik lov til at starte i Formel 1, men valgte at bruge et år udenfor banen, fik de en større bøde af FIA. Vil Prodrive også blive straffet, hvis ikke de kommer til start i 2008?

Eddie Jordan mener dog ikke en straf er på sin plads, han mener snare at de andre hold der ønskede at komme ind i Formel 1, bør få en ny chance. Han var selv en af dem der bød ind.

”Jeg er gode venner med Richards, så det er slet ikke personligt, men de er ikke kommet et skridt videre siden de vandt pladsen, så vi andre har stadig samme chance for at få et hold på banen, måske endda bedre,” kom det fra den karismatiske Irere, som der er mange der har savnet i sporten siden hans afgang i 2004.

Prodrive er fortsat tavse!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.