• Forside

Silverstone med statsstøtte

Englands sportsminister Gerry Sutcliffe lovede forleden, at han ville hjælpe Silverstone med at få gennemført den nødvendige renovering af den legendariske britiske Formel 1 bane, så de kan bibeholde det engelske Grand Prix der.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/11 2007 klokken 11:11


”Vi ønsker at bibeholde det engelske Formel 1 Grand Prix her på Silverstone, så derfor vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe,” kom det fra ministeren under et besøg på banen forleden.

Men der bliver ikke tale om en direkte økonomisk støtte fra staten, da det ikke er tilladt. Om alt er, så vil staten støtte Silverstone på alle andre mulige måder.

Bernie Ecclestone har truet med at lukke for det britiske Grand på Silverstone, hvis ikke der bliver gjort noget ved banen inden 2009.

”Det vil være en katastrofe for England, hvis vi mister det britiske Grand Prix, især nu hvor OL også er sat til at komme til England,” tilføjede Sutcliffe.

Så der er håb forude for Silverstone, men der skal snart til at ske noget, hvis de skal nå at være klar inden 2009 kalenderen kommer på plads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.