• Forside

Fisichella skal teste Force India

Det er ikke kun Ralf Schumacher blandt veterankørerne, der skal teste for Force India. Nyeste navn på stammen er Giancarlo Fisichella, der ikke fik forlænget sin kontrakt med Renault.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/11 2007 klokken 12:11

Giancarlo Fisichella er nyeste bud på stammen af potentielle Force India kørere, der skal teste for teamet. Fisichella får sin Force India testdebut i december på Silverstone.

Meget godt gået af det måske ringeste team i Formel 1, at de nærmest kan vælge og vrage mellem, hvilke kørere der skal teste for det gamle Jordan/Midland/Spyker team. Hvis Vijay Mallya får held til at afsætte Adrian Sutil til Toyota (forudsat Timo Glock kontrakten ikke går igennem) eller McLaren, så er der frit valg på nye, gamle og sponsorrige kørere.

Selv om Ralf Schumacher også skal teste for Force India, så skal man ikke forvente det ender med andet end den test. Force India tekniske direktør Mike Gascoyne skulle efter sigende have udtalt, at hvis Ralf kommer, så skrider han.

Spyker F8-VII B er en eftertragtet bil. Det har fået ikke færre end seks kørere til at ønske en test hos det omdøbte Force India team inden jul

Spyker F8-VII B modellen gav Spyker teamet et godt spring fremad, og den fremgang forventer man vil fortsætte i 2008. Det har gjort Force India til et attraktivt team, der med Ferraris motorer og Mike Gascoynes streger kan gå hen og overraske meget i 2008, set i forhold til 2007.

Giancarlo Fisichella var efter sigende et varmt emne til Williams indtil Kazuki Nakajima blev bekræftet som løbskører sidste uge.

Roldan Rodriguez, der selv mener han har noget nær det ene sæde i 2008, siger

”Det virker som om alle vil skifte til teamet (Force India).”

Som en debattør på debatforummet safetycar.dk skrev, så bliver 2008 et blodbad i Formel 1.

Med Giancarlo Fisichellas test lyder de kommende testkandidater Ralf Schumacher og Fisi, Christian Klien, Vitantonio Liuzzi samt testkører Giedo van der Garde (der dog ikke testede i 2007 på grund af kontraktstridighederne med Super Aguri F1) samt GP2 kører Roldan Rodriguez.

Giedo van der Garde tester for Super Aguri den 31. januar. Foreløbig er Super Aguri det eneste team Giedo har testet for selv om han var ansat som testkører hos Spyker i 2007.

Efter sigende hersker der dog lidt tvivl om Ralf Schumachers test. Ralf Schumachers manager Hans Mahr vil ikke kommentere på denne test. Det udtalte han til ’Sport Bild’.