• Forside

McLaren føder Renaultgate

Under to uger før Renault er blevet bedt om at møde foran 'Verdens Motor Sports' komiteen, er der kommet en del materiale frem til pressen, som kun kan stamme fra McLaren. Den engelske avis 'The Times' mener, at det er et overlagt angreb på Briatore.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/11 2007 klokken 14:11

Ron Dennis mener ikke, at han er for fin til at komme med beskyldninger mod andre hold, der kan lette lidt af presset fra hans skuldre, efter han sidst på 2007 sæsonen selv blev dømt for at have spioneret mod Ferrari gennem hele sæsonen og især op til sæsonen.

Nu er det kommet frem, at Renault angiveligt skulle have spioneret på McLaren og McLaren mener, at det franske hold, klart har nydt godt af denne indsigt.

Hvis det passer, er McLarens straf for at have spioneret mod Ferrari alt for mild, for alle ved, at Renault har haft overordentligt svært ved at følge med i år.

Det er kommet den britiske presse for øre, at der er omkring 18 Renault -ansatte, som har haft adgang til 33 filer med op mod 780 billeder og alle de tekniske tegninger, der lå bag McLarens 2006 og 2007 racere.

Meget konkrete oplysninger, der kun kan komme fra en der sidder på indersiden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.