• Forside

Nyt Formel 1 hold på vej

Efter at det nu er blevet officielt, at Prodrive ikke kommer til start i Formel 1 i 2008, er der noget der tyder på, at de ikke vil få et nyt forsøg. Den tolvte plads kan HWA, der står bag en del DTM biler, være klar til at tage.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/11 2007 klokken 09:11

Hvis det lykkes for den tyske racerproducent HWA at sikre sig den tolvte plads i Formel 1, vil de øjensynligt komme til start med Mercedesmotorer.

HWA har siden 2000 bygget biler for Mercedes til DTM, hvilket har gået rigtigt godt. Så nu er der ambitioner om mere, og hvad kunne være bedre end en plads i Formel 1?

HWA har også fået æren af at lave afløseren til Mercedes SLR, der ellers har været et anliggende for McLaren, så samarbejdet mellem de to tyske producenter, er stærkt tiltagende.

Hvad det vil betyde for McLaren, hvis HWA træder ind i Formel 1, er uvist, men det er ikke umuligt, at Mercedes vil sælge sin andel af McLaren og skifte hest til HWA, især efter denne sæsons skandale.

Så er HWA starten på enden for McLaren som tophold?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.