• Forside

Red Bull forhandler med Alonso

Ejeren af Red Bull Racing, Dietrich Mateschitz, har bekræftet at de er i dialog med Fernando Alonso omkring et muligt Grand Prix sæde på et af deres hold. Meget tyder på, at Renault-aftalen er faldet til jorden.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/11 2007 klokken 16:11

Selvom David Coulthard har meldt ud, at Alonso ikke kommer til Red Bull, er der noget der tyder på, at han ikke helt har noget at have denne udmelding i.

Mark Webber er sikker på at hans sæde, trods Dietrich Mateschitz udmelding, ikke er i fare, hvilket nok også vil undre en del. Men David Coulthard har også i løbet af sin tid hos Red Bull bevist, at han stadig er i stand til at køre race og at han brænder for det.

Spørgsmålet er så, om det overhovedet er Red Bull Racing der skal lægge bil til Alonso, hvis de bliver enige, eller om det er Torro Rosso holdet, som hidtil har været deres såkaldte junior hold.

Det kan selvfølgelig også være, at en af de to nuværende Grand Prix piloter bliver sendt videre til STR for at gøre plads til Fernando Alonso.

Hvorom alt er, så er det kun en bekræftelse fra Dietrich Mateschitzs side om, at de er i dialog og ikke en bekræftelse på, at de er ved at have en aftale på plads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER