• Forside

Coulthard: Alonso kommer ikke til Red Bull

F1-veteranen David Coulthard, nuværende Red Bull pilot, tror ikke på den seneste tids vedholdende rygter om at den dobbelte verdensmester Fernando Alonso skulle være på vej til Red Bull – og dermed snuppe skottens sæde.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/11 2007 klokken 12:11

Efter Fernando Alonsos meget omtalte afsked med McLaren har det ikke just skortet på rygter om, hvor den dobbelte verdensmester fremover skal hæve sin næste løncheck.

Red Bull skulle efter sigende være et af de teams som er inde i billedet, men den mulighed afvises nu af Coulthard.

”Jeg kan ikke se Fernando Alonso komme til Red Bull i 2008, og jeg er 100 procent sikker på, at jeg også kører for dem til næste år,” skriver DC i sin faste klumme på ’ITV’. ”Jeg har aldrig været bekymret for dette, selv ikke da rygterne dukkede op første gang.”

David Coulthard bouncer over den sidste chikane på Magny-Cours, 2007.

”Hvad der har slået mig mere end rygterne er, at kun to journalister, siden den 21. november, har spurgt mig personligt om dette. Jeg er jo ikke specielt vanskelig at få fat i, så det undrer mig hvor lidt research, der bliver lavet,” tilføjede Coulthard.

”Kontrakten, som jeg har med Red Bull er bindende. Vi har ikke kun underskrevet et stykke papir, som giver Red Bull ret til at smide mig ned i hvilken som helst bil, som de tilfældigvis er sponsor for. Aftalen er meget specifik og siger, at jeg skal køre bilen i et hvilket som helst F1-arrangement, som den stiller op i.”

”Det betyder ikke, som i et ægteskab, at den ene part bare kan vælge at stoppe forholdet. Men hvis det endelig sker, så finder man en måde at bringe det til ophør på,” understreger DC.

”Men med kendskabet til mine egne følelser og med det kendskab jeg har til Red Bulls ejer, Dietrich Mateschitz, så er dette simpelthen ikke en mulighed.”

” Han er en mand, som holder ord,” slutter Coulthard.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER