• Forside

Heidfeld har store forventninger til 2008

Med sin hidtil bedste sæson i Formel 1-karrieren er BMW Saubers Nick Heideld yderst positiv med hensyn til 2008, hvor tyskeren mener, at BMW vil gøre endnu større fremskridt – om end at konkurrencen er stor.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/12 2007 klokken 13:12

BMW Sauber-piloten Nick Heidfeld er yderst positiv overfor sit teams muligheder i 2008, og et tilbageblik på den forløbne sæson viser, at den stilfærdige tysker har noget at have optimismen i.

Således sluttede Heidfeld sæsonen med 61 point og dermed på en samlet 5. plads, hvilket er tyskerens hidtil bedste resultat i Formel 1-karrieren. Efter hans mening kan 2008 meget vel blive året, hvor teamet tager et stort skridt frem.

”Jeg havde aldrig troet, at vi ville opnå så stor en succes,” udtaler Heidfeld. ”Jeg forventede, at især Renault ville være mere konkurrencedygtige. De havde trods alt vundet de to foregående års verdensmesterskaber.”

BMW Sauber havde power i 2007 og forventer mere i 2008.

”Jeg havde håbet på, at vi ville slutte som nummer fire. Derfor kom det som en stor overraskelse, at vi kunne slå dem og at vi var klart hurtigere i hvert eneste løb,” fortsætter tyskeren.

I den kommende sæson er målet for BMW at mindske afstanden til de to førende teams, McLaren og Ferrari, men det er alt andet end en let opgave ifølge Heidfeld.

”Når man kigger frem på den kommende sæson, må vi indrømme, at afstanden er temmelig stor. Vi har hele tiden holdt vores position bag de to topteams og samtidig holdt os klart foran de andre bag os.”

”Det var fantastisk for os i 2007, men at hente et halvt sekund i 2008 bliver ikke en hyggetur i skoven,” mener tyskeren, som dog ikke er i tvivl om BMW’s styrke.

”Vi er positive omkring det at opnå de mål, som vi har sat os,” slutter Heidfeld.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER