• Forside

Honda afviser Alonso-rygter

Gårsdagens artikel i det tyske sportsmagasin 'Sport Bild', hvori det hed, at den arbejdsledige Fernando Alonso angiveligt skulle have besøgt Hondas fabrik, afvises nu officielt af Honda.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 30/11 2007 klokken 18:11

En talskvinde fra Hondas Formel 1 team afviser i dag spekulationerne omkring en mulig kontakt til Fernando Alonso, som i øjeblikket er på listen over de mange arbejdsledige i Europa.

Ifølge rygter startet af det tyske sportsmagasin 'Sport Bild' hed det ellers, at Alonso allerede havde været til sædetilpasning på Hondas fabrik i Brackley, England.


Fernando Alonso kommer ikke til at kæmpe hårde kampe med Super Aguri i denne omgang. Her er det Sato foran Barrichello.

Rapporterne omtalte bl.a., at spanieren havde fået en personlig rundvisning af Ross Brawn på Hondas fabrik, og at sidstnævnte ovenikøbet, sammen med den ene af teamets nuværende kørere, Rubens Barrichello, havde besøgt Hondas B-team, Super Aguri i Leafield, for lige at afklare de sidste detaljer vedrørende et sæde til brasilianeren i 2008.

Talskvinden sagde: "Fernando har ikke besøgt vores fabrik, og Honda Racing har allerede helt tilbage i juli måned, offentliggjort sine kørere for 2008."

Så mere skind blev der ikke ud af den bjørn.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER