• Forside

Kommer Alonso tilbage til McLaren?

Et lidt absurd rygte er opstået på det seneste, et rygte der siger, at Fernando Alonso måske er på vej tilbage til McLaren, med en kontrakt for en enkelt sæson. Det skulle angiveligt være Ron Dennis der skulle have taget kontakt til spanieren igen.

Fernando Alonso og Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/12 2007 klokken 11:12

I et interview med den spanske presse, skulle McLarens chef, Ron Dennis have antydet, at Fernando Alonso måske skulle være på vej tilbage til McLaren.

Det er ikke mere end en måned siden, den spanske stjerne forlod McLaren, efter en sæson som viste, at han ikke har det godt med modstand, noget Lewis Hamilton sørgede for at han fik rigeligt af hos McLaren.

Om det er fordi Alonso har en kontrakt med Ferrari i 2009, som der er mange der mener, eller om det er hans ære han vil ind og forsvare, ved at bevise at han er hurtigere end Lewis Hamilton, er meget svært at vide, hvis det overhovedet har noget på sig.

Men det kan måske gå hen og blive Alonsos eneste mulighed, hvis ikke han vil gå på kompromis med hans krav om, kun at ville skrive under på en kontrakt der løber et enkelt år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.