• Forside

Rosberg bekræftet hos Williams

Så skulle alle spekulationer om tyskerens fremtid endelig være slut. Nico Rosberg har skrevet under på en kontrakt med Williams-teamet til og med 2010.

Af: (@bmf1.dk) d. 9/12 2007 klokken 13:12

Selvom 'Bild am Sonntag' fangede Rosberg på det forkerte ben, indrømmede tyskeren gerne, at der skam var indgået kontrakt med Williams for yderligere to sæsoner. Hans daværende kontrakt løb til og med 2008, og med denne kontraktfornyelse er han altså sikret et arbejde hos det engelske team i tre år frem.

"Det var ellers meningen, det skulle være en hemmelighed," grinede Rsberg, da Bild am Sonntag kontaktede den populære kører.

"Williams har givet mig et attraktivt og langt bedre tilbud med en ny kontrakt fra 2009, og jeg har besluttet at acceptere," siger Rosberg.

Den 22-årige tysker har været sat i forbindelse med et skifte til McLaren som Lewis Hamilton´s teamkollega, men for Frank Williams, har det aldrig været seriøst.

Der har dog været rygter ude om, at Sir Frank alligevel ville give afkald på sin unge stjerne, hvis prisen var rigtig. Og prisen skulle angiveligt være i omegnen af $22 millioner.

Til sammenligning er Fernando Alonso ved at forhandle med Renault om et sæde for 2008, til den samme pris somhan fik for 2005 og 2006, nemlig omkring $16 millioner.

Nico Rosberg på Sakhir banen i Bahrain. 2007

"For Williams, har det aldrig været et spørgsmål om at lade mig gå til McLaren," siger Rosberg, og fortsætter: "Jeg kan forestille mig selv komme til McLaren, præcis som jeg kan se mig selv hos Ferrari i 2008. Alle unge kørere ønsker en bil, der kan give en titel."

Med den nye kontrakt er alle spekulationerne endelig begravet. Rosberg indrømmer, at den gamle kontrakt, som han stadig er bundet af indtil slutningen af 2008, ikke er særlig lukrativ.

Aftalen blev indgået før han gjorde sin debut sidste år, og med den nye kontrakt, der som sagt gælder for 2009 og 2010, skulle der gerne komme en hel del flere penge i kassen for den unge tysker.