• Forside

McLaren mister spansk sponsor

Det spanske forsikringsselskab, Mutua Madrileña, har valgt at forlade McLaren som sponsor, efter kun et enkelt år, til trods for en kontrakt på to år, efter at Fernando Alonso ikke længere vil være en del at holdet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/12 2007 klokken 14:12

At Mutua Madrileña har valgt at forlade McLaren netop nu, er ikke ligefrem det som Pedro de la Rosa gik og håbede på, for sponsoratet betød helt sikkert, at Ron Dennis ville kikke en ekstra gang på de la Rosas færdigheder.

Forsikringsselskabet udtaler, at det intet har med Fernando Alonso at gøre, men at der er af taktiske årsager, de vælger at stoppe før tid. Det tror de færreste på.

Om det så betyder, at McLaren er tæt på en aftale med Heikki Kovalainen er endnu uvist, men der er mere og mere som tyder på, at det bliver den tidligere Renault pilot, der helt fra starten af Alonso-utilfredshedsperioden startede midt på 2007 sæsonen, blev sat i forbindelse med McLaren.

Det kan være en hård landing for McLaren

Én ting er dog sikkert nu: der er en grund mindre til at Ron Dennis skulle invitere Pedro de la Rosa ind som Grand Prix-pilot igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER