• Forside

Fisi med Force kontrakt?

De seneste rygter fra Formel 1-cirkusset antyder, at Giancarlo Fisichella allerede nu har en kontrakt for den kommende sæson med det nye Force India hold, der bygger på det gamle Jordan hold, som gav italieneren sin første Formel 1-sejr.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/12 2007 klokken 13:12

”Jeg havde forventet at Renault havde ønsket mere konsistens, men sådan skulle det åbenbart ikke være,” kom det fra en meget skuffet Giancarlo Fisichella, der dog siges at have fået et tilbud om at blive holdets første testpilot, hvis ikke han sikre sig et Grand Prix-sæde.

Men efter det blev officielt, at Renault ikke vil benytte ham som fast Grand Prix pilot har rygterne omkring en aftale med Force India holdet taget til.

Giancarlo Fisichella har hele tiden haft en stærk forbindelse ind til holdet, der bygger på det gamle Jordan hold, som sikrede italieneren hans første sejr under lidt specielle omstændigheder i Brasilien.

Det betyder så også, at udmeldingen om at der vil foreligge en beslutning inden jul om det ledige sæde, måske vil falde ud til Fisis fordel.

Men intet er officielt endnu og selv afviser Giancarlo Fisichella da også, at han allerede skulle have en kontrakt.

”Jeg har skrevet under på en kontrakt med holdet, men kun en kontrakt der var gældende for testen på Silverstone,” kom det direkte fra Giancarlo Fisichella, der dog håber på, at den bliver til en Grand Prix-kontrakt snart.

”Os, der var til testen, har alle fået lovning på, at der falder en afgørelse inden jul, en afgørelse jeg forventer falder ud til min fordel, da de gav klart udtryk for, at de ville have en pilot med erfaring, frem for penge,” sluttede Giancarlo Fisichella.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER