• Forside

Force India beslutter sig inden jul

Hvem skal være Adrian Sutils holdkammerat i 2008, og er Adrian Sutil stadig en del af holdet i 2008? Meget tyder på, at der kun skal findes én ny kører til Force India for det kræver et tocifret millionbeløb at købe Adrian Sutil ud af Force India kontrakten.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/12 2007 klokken 11:12

Ralf, Roldan, Franck, Giedo, Christian, Giancarlo, Vitantonio.

"Et af de seks fornavne bliver til et inden jul," siger Force India teamejer Vijay Mallya til den engelske avis ‘Mail on Sunday’ og ejeren af det rigtige fornavn ved det inden jul.

Men os almindelig dødelige må desværre vente til starten af 2008 før Force India præsenterer de navne, som skal fungere som Force Indias grundstamme til næste år.

Roldan Rodriguez tester den Force India lakerede Spyker F8-VII B

”Jeg beslutter, hvem jeg vil skrive kontrakt med. Jeg er nødt til at finde en balance mellem talent og erfaring, og jeg skal finde ud af, hvem ingeniørerne synes er bedst at arbejde med.”

Christian Klien tester for Force India

”Jeg beslutter mig inden jul – men der kommer ikke nogen annoncering før det nye år.”

Force India vil igen i 2008 have udsigt til at ligge i den lavere ende. Med mindre Mike Gascoyne genopfinder den dybe tallerken og laver en F2004 model til næste sæson, så bliver 2008 igen et år, hvor Force India vil kæmpe om overraskelsen fremfor sidstepladsen. Et meget lavt budget set i forhold til de andre teams indikerer, at nok har teamet en del sponsorer, men de lægger ikke særlig mange penge i holdet.

Måske Ralf Schumacher har en chance. Han har navnet til at tiltrække sponsorer, han har den samme erfaring som Giancarlo Fisichella og han kan på en god dag levere en overraskelse

”Holdet vil have $100 mio. at arbejde med om året. Penge kan ikke købe performance (men det hjælper gevaldigt på at finde den, red.). Der er kun så og så meget research og udvikling, man kan opnå på et år.”