• Forside

Kingfisher forlader Toyota

Det var ventet, så det kommer ikke som den store overraskelse, at Toyota i dag har annonceret, at Kingfisher Airlines sponsoratet i dag er blevet ophævet før tid. I en pressemeddelelse netop udsendt takker de for samarbejdet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 31/12 2007 klokken 11:12

Kingfisher Airlines bliver den ene, måske den eneste hovedsponsor hos Force India F1 teamet i 2008. Det er sikkert nu, hvor Kingfisher Airlines et år før tid har opsagt deres sponsorat hos Toyota Racing F1 holdet. Toyota takker i en pressemeddelelse for det hidtige samarbejde med Kingfisher Airlines.

I pressemeddelelsen står følgende at læse

”Toyota Motorsport GmbH og Kingfisher Airlines er i fællesskab blevet enige om at slutte kontrakten som officiel partner et år før tid, betydende at samarbejdet slutter ved udgangen af 2007. Denne beslutning tillader Dr. Vijay Mallya, formanden og ejeren af Kingfisher Airlines, at fokusere hans Formel 1 aktiviteter på Force India holdet, som han er delejer af.”

Kingfisher Airlines er nu alene hos Force India

Toyota Motorsports formand og teamchef Tahashi Yamashina siger

”Jeg vil gerne takker Kingfisher Airlines for deres støtte i 2007, og jeg ønsker Dr. Mallya held og lykke med hans nye Formel 1 eventyr. Jeg ser frem til at se mere til ham næste sæson, selv om han nu er hos et rivaliserende team.”